StartsidaGestaltterapiVem går i GestaltterapiPriser | Vem är jag

VEM ÄR JAG?
 


 Det var i mitt arbete som chef som jag först kom i kontakt med Gestaltterapi, på en ledarutvecklingskurs. Det var en omtumlande upplevelse för mig, jag tog ett stort steg framåt i min personliga och yrkesmässiga utveckling. En tid senare fick jag en fråga från min chef om jag ville jobba med "besvärliga" medarbetare. Jag tackade ja och påbörjade samtidigt min utbildning inom
gestaltterapin.

Jag är diplomerad gestaltterapeut, jag har studerat vid GIS internationals terapeut/organisationskonsult-utbildning i Danmark.På GIS har man utbildat gestaltterapeuter sedan mitten av 70-talet, utbildningen är 4-årig och bedrivs på distans. Det är en praktiskt inriktad utbildning med mycket höga krav på personlig utveckling och kompetens.

Jag är också auktoriserad av SAG, Sveriges Auktoriserade Gestaltterapeuter. Det är en förening som värnar om god kvalitet på medlemmarnas arbete. Det finns bland annat ett etiskt råd. De erbjuder också vidareutbildning och skapar möjligheter för möten. Se gärna deras hemsida för mer information om SAG.

Jag har arbetat med personlig utveckling i mitt företag sedan 2003. Jag har också arbetat med ett antal Gotländska företag, bla Cementa, Wisby assistans och Gotlands kommun. Jag har min mottagning i Visby, på Broväg 8B, se även karta.

"För dig som tröttnat på att bara prata… Jag hjälper dig att ta nästa steg."

Eldnor personlig utveckling
Björke Smidgårde 157
620 23 Romakloster

Tel: 0498-541 16
Mob: 0708-28 47 56
E-post: mathias@eldnor.com

Mathias Eldnor heter jag och bor på Gotland. Jag är utbildad maskiningenjör och reservofficer inom Flygvapnet. Den största delen av mitt arbetsliv, 9 år, har jag arbetat som arbetsledare/chef. Dels har jag arbetat i näringslivet, inom Telecom-industrin och dels inom den offentliga sektorn, med äldreomsorg och psykiatri.